Akril fali tükrök

A kerek vagy ovális dekoratív öntapadós akril tükrök tökéletesek az előszoba, a nappali vagy a hálószoba falára. A kínálatunkban található tükrök dekoratívak, ami azt jelenti, hogy a bennük látható tükörkép kissé torzított. Ezért nem javasoljuk, hogy ezeket a tükröket a klasszikus tükrök teljes helyettesítésére használják, ahol a tükröződés pontos és éles. A tükrök, mint fali dekoráció akkor fog tetszeni Önnek, ha modern és stílusos jelleget szeretne adni szobájának, és a falfestmények nem éppen az, amire gondol.

Méretek:

Szélesség: 40 cm

Magasság: 125 cm

Vastagság: 3 mm

A dekoratív tükrök olasz akrilüvegből készülnek. A tükrök könnyűek, törhetetlenek és a bennük lévő tükörkép enyhén torzított. Ezek a tükrök kizárólag dekorációs célokra alkalmasak.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden számítógép a színeket az egyéni beállítások szerint jeleníti meg.

Anyagvédelem és összeszerelés: A tükör könnyen felhelyezhető a falra a tükör hátoldalán található erős kétoldalas ragasztószalaggal. A csomagban található sablon és útmutató segít a tökéletes és pontos díszítésben. A tükör felületére egy védőfóliát is ragasztottak, amely semmilyen módon nem karcolja meg a dobozban lévő tükröt. A tükör falra helyezése után javasoljuk, hogy ezt a védőfóliát húzza le a tükörről.

Paraméterek

Stílus Modern