Akril tükör Szarvas

14 170 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: FLEL66D

A tükör szó hallatán mindenkinek azonnal az elsődleges funkciójához kapcsolódó tevékenység jut az eszébe, például a külsőnk ellenőrzése. De mit szólna olyan tükrökhöz, amelyek dekorációs elemként szolgálnának otthonában? A különböző formájú, kialakítású és méretű dekoratív tükrök könnyedén tökéletessé teszik az otthonát.

Vannak olyan tükrök, amelyeket egy darabban helyeznek a falra, valamint olyan tükrök, amelyek több különálló részből állnak, amiket tetszés szerint rendezhet el a falon. Így minden tükör egyedi és eredeti lesz. A kép, amit ezek a tükrök visszatükröznek kissé torz, ezért dekorációs elemként használjuk őket. A dekoratív fali tükrök akril üvegből készülnek, ami azt jelenti, hogy könnyűek, törésállóak és könnyen kezelhetők.

Méretek:

Magasság: 60 cm

Szélesség: 30 cm

Vastagság: 3 mm

Elemek száma: 1 db

Vegye figyelembe, hogy a képernyő a színeket az egyéni beállítások alapján jeleníti meg.

Szerelés: A tükör a hátoldalán található erős kétoldalas ragasztószalaggal könnyen felhelyezhető a falra. A csomagban található sablon és útmutató segít a tökéletes és pontos felrakásban. A tükör felületét egy védőfólia védi, amely megakadályozza, hogy a tükör a dobozban megkarcolódjon . Miután a tüköröt felhelyezte a falra, távolítsa el a védőfóliát. 

Csomagolás: Gondoskodunk arról, hogy a tükröt sérülésmentesen kapja meg, ezért vastag kartondobozba csomagoljuk.

Paraméterek

Stílus Modern