Aszimmetrikus dekoratív tükör rózsa

23 390 Ft
24 órán belül kiszállítjuk.
db

Termék kódja: FLEL154B

A tükör szó hallatán mindenkinek azonnal az elsődleges funkciójához kapcsolódó tevékenységek jutnak eszébe, például a külsőnk ellenőrzése. De mit szólna, ha felajánlanánk Önnek tükröket, amelyek dekorációs elemként szolgálnak otthonában? A különböző formájú, kialakítású és méretű dekoratív tükrök könnyedén stílust visznek a lakberendezésébe.


Találhat olyan tükröket, amelyeket egyetlen egységként alkalmaznak a falra, valamint olyanokat, amelyek több különálló részből állnak. Ezeket tetszés szerint rendezheti el a falon. Így minden tükör egyedi és eredeti dizájnt hoz létre a helyiségben. A kép, amelyet ezek a tükrök visszatükröznek, kissé torz, ezért nem javasoljuk, hogy a klasszikus tükrök helyettesítésére, hanem dekorációs tárgyként használjuk őket. A dekoratív fali tükrök akrilüvegből készülnek, ami azt jelenti, hogy könnyűek, törhetetlenek és könnyen kezelhetők.

Magasság: 150 cm

Szélesség: 45 cm

Vastagság: 45 cm: vastagság: 3 mm

A dekoratív tükrök olasz akrilüvegből készülnek. A tükrök könnyűek, törhetetlenek és a bennük lévő tükörkép enyhén torzított. Ezek a tükrök kizárólag dekorációs célokra alkalmasak.


c


Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden számítógép a színeket az egyéni beállítások szerint jeleníti meg.

Anyagvédelem és összeszerelés:A tükör könnyen felhelyezhető a falra a tükör hátoldalán található erős kétoldalas ragasztószalaggal. A csomagban található sablon és útmutató segít a tökéletes és pontos díszítésben. A tükör felületére egy védőfólia is van ragasztva, amely megakadályozza, hogy a tükör megkarcolódjon a dobozban. A tükör falra helyezése után javasoljuk, hogy ezt a védőfóliát húzzuk le a tükörről.


nn


Csomagolás : Nagy gondot fordítunk arra, hogy a megrendelt árut sérülésmentesen kapja meg. Ezért a tükröket vastag kartondobozba csomagoljuk.


vv

Paraméterek

Stílus Modern