Bézs színű irodai szék lábtartóval

Új
44 670 Ft
4-6 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: GORG405

Rendkívül puha és kényelmes, ökobőrrel kárpitozott karosszék, amely könnyen tisztán tartható. A fotel dupla szivacsréteggel van ellátva, ami nagyban javítja a használat kényelmét. Ez a fotel ideális azok számára, akik hosszú órákat töltenek számítógépes munkával, valamint azok számára, akik a kihúzható lábtartó segítségével pihenni szeretnének kedvenc filmjük nézése közben.

A szék kihúzható lábtartóval és dönthető háttámlával rendelkezik. Ha munka közben egy pillanatnyi pihenésre és kikapcsolódásra van szüksége, ez egy nagyszerű megoldás. A szék egy szempillantás alatt munkaeszközből az Ön oázisává és pihenőhelyévé válik. Mostantól bárhol megengedheti magának, ahol a széket használja.

A szék kontúros fejtámlával rendelkezik, amely pótolhatatlan támaszt nyújt a felső gerincnek. Ezenkívül a székbe szerelt ágyékpárna kényelmes alátámasztást biztosít, és jelentősen csökkenti a hátfájás kockázatát. A számítógépen végzett munka során rendkívül fontos a kéztámasz. A szék két puha, kontúros kartámasszal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az alkarok ergonómikus elhelyezését a törzshöz képest, ami viszont enyhíti a hát megterhelését a hosszú órákon át tartó munka során.
Specifikációk:

Szín: bézs

Anyag: öko-bőr

Mechanizmus: TILT - összecsukható függőleges rögzítő funkcióval

Ülésmagasság állítás: igen

Maximális terhelhetőség: 120 kg

Lábtartó: igen

Méretek:

Székmagasság: 102-110 cm

Ülésszélesség: 51 cm

A karfák közötti távolság: 65 cm

Háttámla magassága: 66 cm

Lábtartó szélessége: 26 cm (41 cm-re bővíthető)Paraméterek

Szín Bézs