Catering asztal 180cm + 2 pad - RATAN

-14%
Általános ár 62 090 Ft. Megtakarít 14% (8 600 Ft) 53 490 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: MULRZK-180B-2PCS-RBK-18

A készlet 8 személy számára biztosít helyet, a padok és az asztal magasságát úgy választottuk meg, hogy a készlet garantálja a kényelmet. A bútorok bőröndökbe hajtogathatósága helyet takarít meg a tárolásuk során, és megkönnyíti a szállítást is.

A barna árnyalatú, elegáns rattanminta karaktert kölcsönöz az egész asztalnak. Modern design a kertjében! A dekoratív mintával ellátott asztallap foltálló és könnyen tisztítható, így nem kell külön terítővel letakarni.

A vázelemek speciális zárral rendelkeznek, amely megakadályozza a szerkezet véletlen összecsukását. Ennek köszönhetően nem kell aggódnia vendégei biztonsága miatt, az asztal és a padok mindig stabilak maradnak. Az asztal és a padok lábai speciális csúszásmentes lábakkal vannak ellátva, amelyek ráadásul megvédik a padlót a karcolásoktól. Az asztallap HDPE anyagból készült, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mechanikai sérüléseknek, így a bútor sok évszakon át fog szolgálni. A fémváz megfelelő stabilitást biztosít, ennek köszönhetően az asztal akár 100 kg-os terhelést is kibír. A masszív felépítésnek és az időjárásálló anyaghasználatnak köszönhetően kiválóan alkalmas minden típusú szabadtéri rendezvényre. A fémváznak köszönhetően a padot 4 felnőtt is használhatja.


Specifikációk:

Szín: barna - rattan

Az asztal méretei: 179 cm x 74 cm

Az asztal magassága: 74 cm

Pad méretei: 180 cm x 25 cm

A pad magassága: 43 cm

Vastagság: 1,5 cm: 4,3 cm

Méretek a tokba hajtogatás után: (asztal): 91x74x8 cm

Méretek a bőröndbe hajtogatás után: ( pad ): 90x25x9 cm ( pad )

Az asztal maximális terhelhetősége: 100 kg

Maximális terhelés a padon: 4 felnőtt

Teljes súly: 13,5 kg