Csendes futóóra gyerekszobába

16 040 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: FLEZ110-6

A gyermek falióráknak minden gyermekszoba berendezéséhez kell tartozniuk. A gyermekek kisgyermekkorukban sajátítják el az idővel kapcsolatos alapvető elképzeléseket, amelyek aztán meghatározzák, hogyan fognak a jövőben az idővel dolgozni. A gyermekszobában elhelyezett falióra szintén fontos elem abban az időszakban, amikor a gyermekek az idővel ismerkednek. Ebben az esetben egy gyermekóra biztosan érdekesebb és vonzóbb lesz számukra, mint például egy közönséges falióra, amely a konyhában lóg.

A kínálatunkban szereplő gyermekórák olyan mechanizmussal vannak felszerelve, amely biztosítja a csendes működést. Így nem fog felesleges ketyegést hallani gyermeke szobájában, ami megzavarhatja gyermekét alvás közben. A gyerekszoba falán elhelyezett óra játékos mintái és formái akkor is örömet szereznek majd kicsinyeinek, ha az ünnepekre meglepetésként adja nekik.

Méretek:

Szélesség: 25 cm

Magasság: 28 cm

Vastagság: 3 mm

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden számítógép a színeket az egyéni beállítások szerint jeleníti meg.

Az óra óraművet tartalmaz, amely egy modern elektronikus eszközzel van felszerelve, amely biztosítja a csendes működést - nincs ketyegő hatás. Egy AA elemet tartalmaz.

Az óra egy modern mechanizmust használ az inga mozgatására, amely egy külön AA elemmel működik. A régi típusú ingákkal ellentétben ez az inga csendes. Mivel az inga meghajtása különálló a mi óra mechanizmusától, az inga megállásának lehetősége nem befolyásolja az óra pontosságát.

Paraméterek

Szín Zöld
Minta Gyerek