Dekoratív falióra fekete színben

22 570 Ft
24 órán belül kiszállítjuk.
db

Termék kódja: FLEZ540D-1

Úgy gondolja, hogy a falon lévő óra csak azért van, hogy tájékoztasson minket az időről? Mi kizökkentjük ebből a gondolatból, és megmutatjuk, hogyan teheti egy falióra kellemesebbé és hangulatosabbá az otthonát. Különböző színű, formájú, méretű és egyedi kivitelű faliórák széles választékát kínáljuk. Ezek egyben rendkívüli dekorációs kiegészítők is, amelyek a nappali, a konyha, a hálószoba vagy az előszoba falán is megállják a helyüket. Elhelyezésük határai korlátlanok.

Méretek:

Szélesség: 100 cm

Magasság: 100 cm

Vastagság: 3 mm

Az óra anyaga PMA - ez egy akrilüveg, amely csillogást is tartalmaz. Nagyon hasonlít a klasszikus üveghez, azzal a különbséggel, hogy lényegesen könnyebb. A gyártási folyamat során figyelembe veszik a precizitást, az alaposságot és a pontosságot.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden számítógép a színeket az egyéni beállítások szerint jeleníti meg.

Az óra óraművet tartalmaz, amely egy modern elektronikus eszközzel van felszerelve, amely biztosítja a csendes működést - nincs ketyegő hatás. Egy AA elemet is tartalmaz.

Az óra csomagolásakor gondosan ügyelnek arra, hogy ne keletkezzenek sérülések, és az áru hibátlanul kerüljön Önhöz. Minden óra vastag kartondobozba van csomagolva.

Paraméterek

Szín Fekete
Stílus Modern