Design tükör a nappaliba A világ térképe

A TERMÉKRŐL

Kínálunk a falra egyetlen egységként felhelyezett tükröket, valamint több különálló részből álló tükröket is. Ezeket tetszés szerint rendezheti el a falon. Így minden tükör egyedi és eredeti dizájnt hoz létre a helyiségben. A kép, amelyet ezek a tükrök visszatükröznek, kissé torz, ezért nem javasoljuk, hogy a klasszikus tükrök helyettesítésére, hanem dekorációs tárgyként használjuk őket. A dekoratív fali tükrök akrilüvegből készülnek, ami azt jelenti, hogy könnyűek, törhetetlenek és könnyen kezelhetők.

MÉRET:

Magasság: 46 cm

Szélesség: 80 cm

Vastagság: 3 mm

ANYAG

A dekoratív tükrök olasz akrilüvegből készülnek. A tükrök könnyűek, törhetetlenek és a bennük lévő tükörkép enyhén torzított. Ezek a tükrök kizárólag dekorációs célokra alkalmasak.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Anyagvédelem és felszerelés: A tükör könnyen felhelyezhető a falra, a tükör hátoldalán elhelyezett erős kétoldalas ragasztószalag segítségével. A tökéletes és pontos díszítéshez segítségedre lesz a sablon és az útmutató, amelyet a csomagban találsz. A tükör felületére egy védőfóliát is ragasztottak, amely megakadályozza, hogy a tükör megkarcolódjon a dobozban. A tükör falra helyezése után javasoljuk, hogy ezt a védőfóliát húzd le a tükörről.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden számítógép a színeket az egyéni beállítások szerint jeleníti meg.

Paraméterek

Stílus Modern