Egyedi dekoráció gyerekszobába

11 690 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: FLEL99C

A gyerekszobáknak megvannak a maga sajátosságai, amelyek megkülönböztetik a ház vagy lakás többi helyiségétől. A gyerekszobában, gyermekeink királyságában, általában rengeteg kiegészítő, díszítés és dekorációs elem található. Egy ilyen gyermekvilágba hozunk egy új dizájn elemet: a gyerek dekoratív tükröt. A kínálatunkban található öntapadós tükrök akril üvegből készülnek. Ez azt jelenti, hogy a hagyományos tükrökhöz képest könnyebbek és törésállóak. Kezelésük, valamint elhelyezésük a gyerekszobában biztonságos, és nem kell aggódnia az esetleges szilánkok miatt.

A dekoratív tükrök falra helyezése nagyon egyszerű és gyors. A tükrök falra ragasztásához szükséges speciális ragasztószalagot a csomag tartalmazza. Ezeknek a lakberendezési kiegészítőknek a gyermekmotívuma minden kisgyermeket megörvendeztet, mert melyik gyerek ne örülne egy repülőgépekkel teli égnek vagy egy virágokkal teli rétnek a szobájában.

Méretek:

Vastagság: 3 mm

Elemek száma: 23 db

Vegye figyelembe, hogy a képernyő a színeket az egyéni beállítások alapján jeleníti meg.

Szerelés: A tükör a hátoldalán található erős kétoldalas ragasztószalaggal könnyen felhelyezhető a falra. A csomagban található sablon és útmutató segít a tökéletes és pontos díszítésben. A tükör felületét egy védőfólia védi, amely megakadályozza, hogy a tükör a dobozban megkarcolódjon . Miután a tüköröt felhelyezte a falra, távolítsa el a védőfóliát. 

Csomagolás: Gondoskodunk arról, hogy a tükröt sérülésmentesen kapja meg, ezért vastag kartondobozba csomagoljuk.

Paraméterek

Minta Gyerek