Elektromos levegőztető és függőleges vágó 3in1 2400W RED TECHNIC RTAEW0016

-18%

Termék kódja: POWRTAEW0016

Termék már nem szerepel az ajánlatban

A RED Technic RTAEW0016 elektromos levegőztető/vertikátort egy 2400 W maximális teljesítményű elektromos motor hajtja, amely megfelelő hatékonyságot biztosít. A levegőztető és a porlasztó munkamélysége öt pozícióban állítható. Munka közben ellenőrizze a helyes pozíciót, hogy a pengék vertikáláskor ne sértsék meg a fű gyökereit, a gyepszellőztetéskor pedig a rugókat.

Avertikálás a gyep levágása a régi gyepszőnyeg eltávolítása érdekében. A fűnyírás a gyep jobb levegő-, víz- és tápanyagellátását biztosítja. Ez pozitív hatással van a növények gyökérzetének fejlődésére.

Szellőztetés - a gyep mélyre szúrása tüskékkel a talaj szellőztetése és átszellőztetése érdekében. A levegőztetés megerősíti a fű gyökereit és ellaposítja a gyepet. Ez a kezelés jelentősen felgyorsítja a gyep tél utáni regenerálódását. A készülék a gyökereik elpusztításával a penész, valamint a mohák és a gyomok eltávolítását is segíti. A mélyebb gyökérzettel rendelkező fű nem károsodik, és megjelenése jelentősen javul.

A készülék nagyon tartós és könnyen kezelhető kosaras rögzítő rendszerrel van felszerelve. A kosár eltávolítása nagyon egyszerű, csak emelje fel a hátsó fedelet, és a fogantyú segítségével vegye ki a kosarat. A kosár borítása tartós anyagból készült, ellenáll az időjárásnak és a növényi enzimeknek. Az akár 30 literes kapacitású kosár a korróziógátló bevonattal ellátott acélkeretnek köszönhetően ellenáll a deformációnak is.

A vertikálási és levegőztetési kezeléseknek köszönhetően a gyep optimális levegő-, víz- és tápanyagellátásban részesül.

Műszaki paraméterek:

Modell: RTAEW0016

Áramellátás: 230 V / ~50 Hz

Maximális teljesítmény: 2400 W

Terheletlen fordulatszám: 3000 rpm

Funkciók: 3in1 (levegőztetés + vertikálás + szemétgyűjtés)

Motor típusa: elektromos

Kerékméret: 180 mm (elöl) / 100 mm (hátul)

Magasságbeállítás: 4 fokozatú

Alevegőztető munkatartománya: (4 mm) - 4 mm és +12 mm között

Alevegőztető munkatartománya: (12 mm) -12 / -8 / -4 / 4 [mm]

Munkaszélesség: 320 mm

Lapátok száma: 16

Rugók száma: 20

Fűgyűjtő kapacitása: 30 l

Nettó súly: 9,3 kg