Előtető az ajtó fölé 120 x 100 cm - polikarbonát borítással

Előtető a bejárati ajtó felett 150 x 100 cm
Előtető a bejárati ajtó felett 150 x 100 cm
-19%
Általános ár 31 670 Ft. Megtakarít 19% (6 070 Ft) 25 600 Ft
2-4 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: MULAW-017C-150X100

Az ajtók feletti előtetők nemcsak dekoratív kiegészítői a háznak, hanem hasznos elemei is a berendezésnek. Lakóépületekben és kereskedelmi helyiségekben egyaránt jól működnek. A tetőtetőket leggyakrabban a bejárati ajtó fölé szerelik, de gyakran használják őket erkélyeken és teraszokon is. Céljuk, hogy megvédjék a vendégeket és a háztartás tagjait az esőtől és a naptól , de ez nem minden. Bizonyos helyzetekben a bejárat feletti tető befolyásolhatja a biztonságunkat. Amikor hó vagy jégcsapok hullanak le a tetőről, a külső ajtók feletti előtetők védelmet nyújthatnak az ütközés ellen, vagy csökkenthetik annak erejét.

A tető nem csak otthon működik, a tető funkcionális elem lesz, amely megvédi az üzletek, irodák és egyéb szolgáltató helyiségek ügyfeleit. Egyszerű formája és alumínium kivitelezése révén a tetőtető tökéletesen illeszkedik bármilyen típusú homlokzathoz és a helyiségek karakteréhez.

A tető egész szerkezetet tartó oldalsó elemei tartós anyagból készültek, ennek köszönhetően a szerkezet ellenáll az erős széllökéseknek. Az előtető a készletben található 4 csavarral rögzíthető a homlokzatra.
A tető színtelen, 0,5 cm vastagságú cellás polikarbonátból készült, amely véd a napfénytől és a csapadéktól. Dőlése és profilozott alakja lehetővé teszi a víz és a hó szabad lefolyását esőzéskor , így a tető nem lesz túlzottan megterhelve és nem fog megsérülni.

A tetőt a készletben található tartós fémhorgonyok segítségével kell rögzíteni; a 4 pontos rögzítés biztosítja a megfelelő, szilárd kapcsolatot az épület falával . Az összeszerelést saját maga is elvégezheti, nem vesz igénybe több mint 1,5 órát.

A készlet speciális fémhorgonyokat tartalmaz kétféle hosszúságban: 6 cm és 25 cm.

Specifikációk:

Méretek: 95,5 x 153 x 27 cm

Anyagok: polikarbonát (0,5 cm), műanyag

Súlya: 7 kg

Paraméterek

Szín Szürke