Falióra Ideje kávézni

Ár
12 460 Ft

Termék kódja
FLEZ16

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

db

A nők beszélhetnének arról, hogy mennyi időt töltenek a konyhában, és arról is, hogy hányszor néznek az órára. Ahhoz, hogy a hús jól átsüljön, és a sütemény ne legyen feleslegesen sokáig a sütőben, minden eddiginél jobban figyelni kell az időt. A kínálatunkban szereplő órákat úgy alakítottuk ki, hogy stílusuk, rajtuk ábrázolt motívummal harmonizáljon a konyhai környezettel.

Válassz klasszikus formájú órát, vagy olyan órát, amely több részből áll és így egyedi formát alkot, vagy egy felirat része. Egy csésze kávé, egy teáskanna vagy egy tányér evőeszközökkel a falon lógva nem hagyományos konyhai felszerelés. Könnyedén elhelyezheti az összes faliórát kiválasztott motívumokkal a kávézóban vagy étteremben. Kínálatunkban minden óra csendesen működik, ami azt jelenti, hogy nem hallja ketyegését.

Szélesség: 32 cm

Magasság: 36 cm

Vastagság: 3 mm

Az óra anyaga PMA - akrilüveg, amely fényességet is tartalmaz. Nagyon hasonlít a klasszikus üvegre, azzal a különbséggel, hogy sokkal könnyebb. A gyártás során ügyelnek a pontosságra, alaposságra és precizitásra.

Vegye figyelembe, hogy minden számítógép az egyedi beállításoknak megfelelően jeleníti meg a színeket.

Az óra óramechanizmust tartalmaz, mely modern elektronikus eszközzel van felszerelve, amely csendes működést biztosít - ketyegési hatás nélkül. Egy AA elem tartozik hozzá.

Az óra becsomagolásakor nagyon körültekintően járunk el, így az árut sértetlenül szállítjuk ki Önnek. Minden óra vastag kartondobozba van csomagolva.

Színválaszték: igen

Paraméterek

Szín Sárga
Minták Modern