Konyhai falióra gránátalma

Ár
10 980 Ft

Termék kódja
FLEZ27E

2-4 napon belül kiszállítjuk
db

A nők beszélhetnének arról, hogy mennyi időt töltenek a konyhában, és arról is, hogy hányszor néznek az órára főzés közben. Ahhoz, hogy a hús jól átsüljön, és a sütemény ne legyen feleslegesen sokáig a sütőben, minden eddiginél jobban kell figyelni az időt. A kínálatunkban található órákat úgy alakítottuk ki, hogy stílusuk, rajtuk ábrázolt motívummal harmonizáljon a konyhai környezettel.

Válasszon klasszikus formájú vagy több részből álló órát, amely így egyedi formát alkot, vagy egy felirat része. Egy csésze kávé, egy teáskanna vagy egy tányér evőeszközökkel a falra függesztve nem hagyományos konyhai felszerelés. Könnyedén elhelyezheti az összes faliórát kiválasztott motívumokkal a kávézóban vagy étteremben. Kínálatunkban minden óra csendesen működik, ami azt jelenti, hogy nem hallja ketyegését.

Szélesség: 30 cm

Magasság: 30 cm

Vastagság: 3 mm

Az óra anyaga akrilüvegből áll, amely fényességet is tartalmaz. Nagyon hasonlít a klasszikus üvegre, azzal a különbséggel, hogy sokkal könnyebb. A gyártás során ügyelnek a pontosságra, alaposságra és precizitásra.

Vegye figyelembe, hogy minden számítógép az egyedi beállításoknak megfelelően jeleníti meg a színeket.

Az óra óramechanizmust tartalmaz, mely modern elektronikus eszközzel van felszerelve, amely csendes működést biztosít - ketyegési hatás nélkül. Egy AA elem tartozik hozzá.

Az óra becsomagolásakor ügyelünk a sérülések elkerülésére, így az árut sértetlenül szállítjuk ki Önnek. Minden óra vastag kartondobozba van csomagolva.

Paraméterek

Szín Fehér
Minták Reális