Akkus szerszámkészlet: fúró/csavarozó, zseblámpa, táska, Energy+ 18V, Li-Ion 2.0Ah akkumulátor, 58G016 GRAPHITE töltő.

45 130 Ft
3-5 napon belül kiszállítjuk
db

Termék kódja: FIX58G016

Komplett termékkészlet, amely hosszú távúvá és kényelmessé teszi a fúróval való munkát. A készlethez tartozik egy táska is, amelyben a teljes készletet tárolhatja. A készlet vonzó kiindulópont a kezdő barkácsolók számára, akik úgy döntöttek, hogy összeállítanak egy szerszámkészletet a Energy+ sorozatból . A Energy+ rendszer legalapvetőbb, mégis sokoldalúan felhasználható elemeit tartalmazza.

Kétfokozatú fúró/csavarozógép, amely kompatibilis a 18 V-os Li-Ion akkumulátorokkal GRAPHITE Energy+ . Az elektromos szerszám fokozatmentesen szabályozható fordulatszám-szabályozással és forgásirány-kapcsolóval rendelkezik. Az önhúzó tokmány lehetővé teszi a 0,8-10 mm átmérőjű tartozékok használatát. Az orsó maximális fordulatszáma az első fokozatban 350 fordulat/perc, a második fokozatban 1250 fordulat/perc. A maximális nyomaték 28 Nm (lágy csavarozás) / 44 Nm (kemény csavarozás), és 19 fokozatú tengelykapcsolóval szabályozható, fúrási lehetőséggel. A készülék elektromos motorfékkel és automatikus orsórögzítéssel van felszerelve. A munkaterületet egy automatikusan kapcsoló LED világítja meg. A fogantyú ergonomikus formája és a fúró/csavarozó kompakt kialakítása lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést még nehéz körülmények között is. A fogantyú csúszásmentes anyaggal van bevonva, ami biztonságosan tartja a szerszámot a kézben. A bolygóműves hajtómű kiváló minőségű acélból készült.

Könnyű GRAPHITE 18 V-os akkumulátorokkal való munkavégzés GRAPHITE Energy+. Felszerelve 3 kiváló minőségű, 7000K fényt kibocsátó LED-del. A LED-ek széles, 120 fokos fényszöggel és nagy, 260 lm-es fényárammal rendelkeznek. A zseblámpa kialakítása 5 állású csuklót használ, amely lehetővé teszi a fényszög szükség szerinti beállítását. Az ergonomikus fogantyú csúszásmentes anyaggal van bevonva, így az eszköz szilárdan megragad a kézben. A lámpa fém akasztóval is fel van szerelve.

Akkumulátor GRAPHITE Energy+ 18 V, Li-Ion, 2 Ah kapacitással. Kapacitásvesztés nélkül újratölthető. Töltési állapotjelzővel és elektronikus rendszerrel van felszerelve, amely a töltés és kisütés során ellenőrzi a hőmérsékletet és az áramot.

Akkumulátor töltő GRAPHITE Energy+ 18V Li-Ion, maximális töltőáram 2,3 A. Az akkumulátor töltési ideje 58G001 1 óra. Egy leolvasható LED jelzi a csatlakoztatott feszültséget, a töltési áramot vagy a töltés végét. Feszültség- és hőmérséklet-szabályozó rendszerrel van felszerelve az akkumulátor és a felhasználó teljes védelme érdekében. A készülék 2 m hosszú gumiköpennyel ellátott, rugalmas és tartós vezetékkel rendelkezik, amely professzionális és ipari használatra is alkalmas, kül- és beltéren egyaránt.

Tartós elektromos szerszámtáska GRAPHITE Energy+ 12 L űrtartalommal. Sűrűn szőtt anyagból készült, amely nagy kopásállóságot biztosít. A laminált poliészter belső anyag megvédi a táska tartalmát a nedvességtől és a kedvezőtlen időjárási körülményektől. A táska 14 külső zsebbel, 3 tágas belső zsebbel és 9 szerszámrögzítővel rendelkezik. A rögzítések lehetővé teszik például fúrógépek (fém rögzítés) vagy mérőszalagok (textil rögzítés) rögzítését. A táska méretei lehetővé teszik két elektromos szerszám kényelmes szállítását a tartozékokkal (akkumulátorok, töltő, egyéb kiegészítők) együtt. Az akkumulátorok és egyéb elemek további tépőzárakkal rögzíthetők elmozdulás ellen. A táska kényelmes és stabil hordozófogantyúval, valamint fémkarabinerekkel ellátott, állítható vállpánttal rendelkezik. A kemény, vízálló, állványokkal ellátott alja védi a tartalmat a zord körülmények között végzett munka során. A hátsó falon ablak található a személyre szabott címke vagy névjegykártya elhelyezésére.

 

Specifikációk:

Akkumulátor kapacitás: 2 Ah

Táska űrtartalma: 12 L

Csomag tartalma:

Fúró/csavarhúzó 58G000

Fény 58G007

Akkumulátor 2 Ah 58G001

Akkumulátor töltő 58G002

Táska 58G015