Ragasztós falióra csíkokkal

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott
Fehér
Fehér
Piros
Piros
Fekete
Fekete
Lila
Lila
Barna
Barna
Kék
Kék
Narancssárga
Narancssárga
Rózsaszín
Rózsaszín
Szürke
Szürke
Zöld
Zöld
Sárga
Sárga
Aranysárga
Aranysárga
Sötétzöld
Sötétzöld
Tmavomodrá
Tmavomodrá
Sötétbarna
Sötétbarna
Vanilla-ecru, Zrkadlová

15 090 Ft
db

Termék kódja: FLEZ10B

Gondolja, hogy a falon lévő óra csak arra szolgál, hogy tájékoztasson minket az időről? Kiszakítjuk ebből az ötletből, és megmutatjuk, hogyan tehetik a faliórák kellemesebbé és hangulatosabbá otthonát. Faliórák széles választékát kínáljuk különféle színekben, formákban, méretekben és egyedi kivitelben. Rendkívüli dekorációs kiegészítők is, amelyek kiemelkedhetnek nappali, konyha, hálószoba vagy előszoba falán. Elhelyezésük lehetőségei korlátlanok.

Az anyag, amelyből készültek, biztosítja törhetetlenségüket, így Ön is élvezheti hosszú élettartamát. Kínálatunkban klasszikusan akasztható vagy akár közvetlenül falra ragasztható faliórákat is választhat. Könnyen nem csak az Ön figyelmének középpontjába kerülnek, hanem a vendégek figyelmének is.

Szélesség: 45 cm

Magasság: 58 cm

Vastagság: 3 mm

Az óra anyaga PMA - akrilüveg, amely fényességet is tartalmaz. Nagyon hasonlít a klasszikus üvegre, azzal a különbséggel, hogy sokkal könnyebb. A gyártás során ügyelnek a pontosságra, alaposságra és precizitásra.

Vegye figyelembe, hogy minden számítógép az egyedi beállításoknak megfelelően jeleníti meg a színeket.

Az óra óramechanizmust tartalmaz, mely modern elektronikus eszközzel van felszerelve, amely csendes működést biztosít - ketyegési hatás nélkül. Egy AA elem tartozik hozzá.

Az óra becsomagolásakor ügyelünk a sérülések elkerülésére, így az árut sértetlenül szállítjuk ki Önnek. Minden óra vastag kartondobozba van csomagolva.

Paraméterek

Szín Fekete
Stílus Modern